21-08-202012:23

Міністерство юстиції України оголошує Всеукраїнський флешмоб «За здоровий спосіб життя!»

Заступник Міністра юстиції України Віталій Василик разом із командою Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) провели командне тренування разом з українськими чемпіонами.

Президент Федерації стронгмену України, дворазовий володар титулу найсильніший чоловік планети Сергій Конюшок та чемпіонка зі званням найсильнішої жінки світу Ольга Лящук поділились секретами результативного тренування.

«Карантин вніс чималі зміни в повсякденний спосіб життя, наклав на нас певні обмеження, однак це не привід відмовлятись від активностей», - зауважив Віталій Василик.

Перший заступник керівника Центрального МРУ Катерина Діброва подякувала стронгменам за те, що своєю щоденною працею, наполегливістю та організованістю вони надихають вести здоровий спосіб життя, і головне- підвищують мотивацію досягати мети.

Заступник Міністра юстиції України Віталій Василик закликав усіх разом займатись спортом та вести здоровий спосіб життя, започаткувавши флешмоб «За здоровий спосіб життя!»

Тож знімайте відео своїх спортивних вправ, поширюйте в соцмережах та ставте хештеги #здоровийкарантин та #MinJust4Sport.

Зробимо цей карантин активним та здоровим!

 

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/sportivniy-fleshmob-za-zdoroviy-sposib-jittya-kiiv-20-serpnya-2020-roku

Відео за посиланням: https://youtu.be/gCbXEqlL2n0