04-02-200400:00

Мін‘юст та Міносвіти підвищили в 2,5 рази стипендії кращим студентам факультету юстиції Національної юридичної академії України

Міністр юстиції Олександр Лавринович та Міністр освіти і науки Василь Кремінь підписали спільний Наказ, яким затвердили розмір та порядок призначення підвищеної стипендії – Стипендії Міністерства юстиції України.

Стипендія призначатиметься спільно Міністерством юстиції та Міністерством освіти і науки студентам II-V курсів студентам факультету юстиції Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого, які найбільше відзначилися в навчальній та творчій роботі. Розмір стипендії розраховуватиметься виходячи з розміру, встановленого для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, які навчаються на "відмінно", з коефіцієнтом 2,5.

Відповідно до Положення про стипендію, кандидати на її отримання висуватимуться Вченою радою Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого двічі на рік за результатами екзаменаційної сесії. Вчена рада Академії надсилатиме Міністерству юстиції та Міністерству освіти і науки мотивоване подання, в якому відзначатиме успішність кандидата, його творчу роботу та участь у громадському житті вищого навчального закладу.

Стипендія виплачуватиметься в межах спеціального фонду Академії на стипендіальне забезпечення студентів.

Прес-служба Міністерства юстиції України
Tел. 229-88-70
E-mail: press@minjust.gov.ua