15-06-200400:00

Повторна кількість звернень громадян до Луганського управління юстиції зменшилася більш ніж уполовину

Повторна кількість звернень громадян, що надійшли до Луганського управління юстиції з початку року, зменшилася більш ніж уполовину. Про це повідомила начальник обласного управління Ірина Запорожець на апаратній нараді в Луганській облдержадміністрації.

Усього, за словами начальника обласної юстиції, з початку поточного року в управління надійшло 1345 звернень громадян Луганщини. Це на третину менше в порівнянні з тим же періодом минулого року. При цьому значна кількість скарг до обласних органів юстиції, що надходять від населення, стосується невиконання судових рішень по стягненню коштів.

Ірина Запорожець також повідомила, що на сьогодні у містах і районах області відкрито 65 правових приймалень. «Основною задачею громадських приймалень є безкоштовні консультації з правових питань і допомога малозабезпеченим жителям області в оформленні заяв, скарг і інших документів правового характеру», - відзначила начальник облуправління юстиції. Юридичні консультації та правова освіта громадян ведуться обласним управлінням юстиції також через засоби масової інформації.

Прес-служба Міністерства юстиції України
Tел. 229-88-70
E-mail: press@minjust.gov.ua