14-06-200400:00

В Мукачеві відбулася робоча зустріч представників виконавчої служби Міністерства юстиції України та асоціації судових виконавців Угорщини

Протягом двох років виконання судових рішень в Україні збільшилося більш ніж втричі. Якщо у 2002 році рішень судів виконувалося 25% , то в 2004 році цей показник збільшився до 85%. Про це повідомив заступник Міністра юстиції України Микола Шупеня у ході робочої зустрічі представників виконавчої служби Міністерства юстиції України та асоціації судових виконавців Угорщини, що відбулася 11 червня в Мукачеві (Закарпатська обл.). Під час зустрічі відбувся обмін думками з питань ефективності виконання судових рішень.

В рамках візиту представників угорської асоціації судових виконавців до Закакрпаття відбулася зустріч голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака із заступником міністра юстиції України М.Шупенею та головою судово-виконавчої палати Угорщини М.Крайнікером. Відбувся обмін думками щодо підвищення ефективності роботи державної виконавчої служби Закарпаття, зокрема в контексті міжрегіонального співробітництва двох країн.

Прес-служба Міністерства юстиції України
Tел. 229-88-70
E-mail: press@minjust.gov.ua