09-08-201817:05

У Київській області 8 серпня одружилися 134 пари

Триразовий збіг вісімок у серпневому календарі 2018 року призвів до справжнього весільного буму на Київщині.

За інформацією Управління державної реєстрації обласної юстиції, 08.08.2018 року 134 пари зареєстрували шлюб у відділах ДРАЦС області. Така кількість у багато разів перевищує показники одружень у звичайні будні, оскільки багато молодят вірять у позитивний вплив таких символічних дат на їхній шлюб.

«Дехто вважає, що «магічні дати» не впливають на міцність і тривалість стосунків. Натомість працівники відділів ДРАЦС переконані: якщо знаки і символи роблять вас більш упевненими, а вашу віру у щасливий шлюб – сильнішою, то особливі збіги у датах, числах або зірках неодмінно допоможуть вам побудувати тривале і міцне подружнє життя», - зазначила начальник відділу ДРАЦС Управління державної реєстрації Людмила Компанченко, вітаючи одну з подружніх пар.

Співробітники відділів ДРАЦС організували для наречених Київщини яскравий флешмоб #безкінечне_кохання, оздобивши весільні церемонії креативними вісімками, котрі, як відомо, символізують нескінченність.

Головне територіальне управління юстиції у Київській області щиро вітає всіх, хто вирішив поєднати свої серця саме цього дня, бажаємо нескінченного кохання, довгих та щасливих років подружнього життя.

Кохайтеся, а про документи подбає Міністерство юстиції України!