14-02-201814:23

Юстиція Сумщини: Благодійність заради ближнього – наш стиль роботи

Напередодні Всесвітнього дня онкохворої дитини, який у світі відзначають 15 лютого, юстиція Сумщини не залишилась осторонь та приєдналася до благодійної донорської акції «Мін’юст з тобою однієї крові».

Працівники юстиції Сумщини об’єдналися в добрій справі, вирішивши власним прикладом продовжити традиції благодійності, та привернути увагу суспільства до проблематики донорства.

Отож у день, позначений аурою любові, яка зігріває наш світ, 14 лютого, працівники Головного територіального управління юстиції у Сумській області, продовжили робити добрі справи, щоб допомогти тому, хто цього потребує.

Разом з керівництвом головного територіального управління  фахівці юристи з усієї області здали кров на благодійні цілі – кошти будуть перераховані на рахунок БФ «Таблеточки» – це Всеукраїнський фонд, який опікується хворими на онкологію дітками, розвиває волонтерський і донорський рух. Також було зібрано більше 70 тисяч гривень, які допоможуть врятувати людські життя. А працівники юстиції мають щиру надію, що допоможуть і своїй колезі справитися з недугом її маленького сина.

«У вирі щоденних справ ми повинні знаходити час і бути творцями благодійних справ, – говорить начальник Головного територіального управління юстиції у Сумській області Ірина Свистун. – Серед всього іншого, що ми робимо вже за традицією: постійна щомісячна допомога від кожного працівника будинку маляти, передача інтернатам і багатодітним родинам конфіскованого майна, виділяється й зроблене сьогодні: кожна краплина крові і кожна гривна допоможуть повернути радість життя тим, кого спіткала біда».