18-04-201711:59

Конкурс на посаду директора Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції пройде з 19 по 21 квітня (інформація про кандидатів)

Відповідно до наказу Міністерства юстиції від 17 березня 2017 року № 1075/к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади» конкурсний відбір пройде з 19 по 21 квітня 2017 року.

І етап конкурсного відбору (тестування) – 19 квітня 2017 року о 10 годині, за адресою: м. Київ, вул. Січових стрільців, 73;

ІІ етап конкурсного відбору (розв’язання ситуаційних завдань) – 20 квітня 2017 року о 10 годині за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10;

ІІІ етап конкурсного відбору (співбесіда) – 21 квітня 2017 року о 10 годині за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10.

Список кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України:

Претендент

Останнє місце роботи

Освіта

Крупчак

Назар Валерійович

помічник - консультант народного депутата України Бабенка В.Б.

Львівський національний Університет імені Івана Франка, 2014 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація магістр права.

Задорожна Анастасія Петрівна

головний спеціаліст відділу правового забезпечення та науково аналітичної роботи Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції

Київський національний університет внутрішніх справ, 2010 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист.

Варич Сергій Якович

прокурор відділу досудового врегулювання спорів управління представництва інтересів громадян та держави в суді Генеральної прокуратури

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2002 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація спеціаліст з права;

Київський університет права Національної академії наук України, 2005, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист.

Рева Віктор Петрович

головний спеціаліст Сектору запобігання корупції Міністерства аграрної політики та продовольства України

Одеський державний університет ім. І.І. Мечникова, 1995 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист;

кандидат економічних наук, Національна гірнича академія України, 1999 рік, спеціальність «Економіка промисловості»;

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченка, 1988 рік, спеціальність «Економіка торгівлі», кваліфікація економіст.

Маслянчук Петро Людвигович

адвокат (Рада адвокатів м. Києва), директор ПП «Служба безпеки Шериф»

Академія державної податкової служби, 2002 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист.

Єрмоленко-Князєва Лілія Станіславівна

доцент кафедри менеджменту, економіки і права Кіровоградської льотної академії НАУ

Київський юридичний інститут МВС, 2005 рік, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист;

кандидат юридичних наук, Класичний приватний університет, 2015 рік, спеціальність адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право;

Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Володимира Винниченка, 1999 рік, спеціальність «Історія та народознавство», кваліфікація вчитель історії та народознавства.

Міністерство юстиції наголошує, що одним із пріоритетних завдань Мін’юсту є максимально прозоре й публічне проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації.

Ми закликаємо усіх журналістів та представників громадськості, які цікавляться даною темою, взяти участь у конкурсному відборі у якості спостерігачів. Для нас важливо, щоб журналісти і громадськість з одного боку допомогли Мін’юсту провести всебічний аналіз претендентів, а з іншого – прийшли на конкурс для того, щоб забезпечити його максимальну прозорість і публічність.

Міністерство юстиції зацікавлене у тому, щоб у ході відбору було обрано найбільш компетентного, сильного і самодостатнього спеціаліста, який зміг би очолити цей непростий напрямок.